Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Astor Com va moderniza centrul Clujului

Asocierea dintre companiile Astor Com Târgu-Mureș și DE Construct Project Consult Cluj-Napoca a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi din zona centrală a orașului de pe Someș.

Aceasta a fost unic ofertant la licitația organizată de administrația clujeană, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. La prima licitație societatea Diferit Cluj a fost descalificată. Biroul Mossfern Arhitectură a proiectat obiectivul, fiind ales în urma unui concurs de soluții organizat de Ordinul Arhitecților din România – Transilvania.

Printre străzile vizate se numără M. Kogălniceanu, Universității, I. Maniu, J. Bolyai, E. de Martonne, Dezso Kovacs, Baba Novac, Gaal Gabor, dar și tronsonul Turnul Croitorilor. Amenajările vizează carosabil, trotuare, parcări, piste de biciclete, stații de încărcare a vehiculelor electrice, dar și minipiațete, fântână arteziană.

Pe strada Kogălniceanu se găsesc instituții precum Universitatea Babeș-Bolyai, Academia Română, Biblioteca Academiei, Arhivele Statului, Colegiul Emil Racoviță, Biserica Reformată-Calvină.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Muzeu de 18 milioane de euro în Florești

Articolul următor

Motoarele Weichai, montate în România pe vehicule Truston

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share