Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

WellCode a finalizat reconstrucția de brand

Furnizorul de programe de mentorat în tehnologia informației WellCode Cluj-Napoca a raportat încheierea procesului de reconstrucție de brand și a noii strategii de marketing.

Identitatea vizuală a fost creată de agenția Brandocracy și se referă la o soluție care acum două secole revoluționa comunicarea și transmiterea la distanță a mesajelor, Codul Morse. Acesta a avut cea mai lungă viaţă dintre toate sistemele electronice de codificare și a reprezentat o sursă de inspirație pentru programarea binară.

WellCode este specializată în cursuri de programare și servicii de mentorat în IT, adresându-se persoanelor care nu au o pregătire în acest domeniu. Pentru acest an, compania estimează afaceri de 1 milion de euro, dublu față de 2020, pe fondul creșterii cererii pieței și dezvoltării echipei.

Aceasta a ajuns la 22 angajați dintre care cel mai tânăr este elev în clasa a XII-a. De la lansarea sistemului de învățare, 100.000 de persoane s-au înscris pentru cursurile gratuite.

WellCode a fost înființată de tânărul Petru Trîmbițaș, absolvent al Facultății de Informatică din Cluj-Napoca, având stagii de internship la Facebook în New York și la Google. El a decis să revină în România și să devină antreprenor și mentor pentru tinerii pasionați de informatică.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Peste 50 de primării din județ s-au înscris la Campionatul Bihorean al Curățeniei

Articolul următor

Investitorii maramureșeni cer guvernului infrastructură rutieră

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share