Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Investitorii maramureșeni cer guvernului infrastructură rutieră

Oamenii de afaceri din județul Maramureș i-au solicitat premierului Florin Cîțu investiții în marea infrastructură, în special cea rutieră.   

Acesta vizitat Aramis Group, companie cu capital românesc care este cel mai mare exportator din țară și principalul angajator din județ, și s-a informat asupra proiectelor de investiții propuse pentru dezvoltarea Maramureșului.

“Trebuie să știe toți maramureșenii că aveți proiecte în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR). Aici aveți o parte din investiții în sănătate și o parte în infrastructură. Acest drum expres Baia Mare – Satu Mare este o prioritate, este inclus și în PNRR, avem surse de finanțare ca să îl terminăm.

Am văzut problemele companiilor private și toți mi-au spus foarte clar că infrastructura rutieră, în special, este ceea ce trebuie dezvoltat aici. Avem și fonduri europene, dar și o a treia sursă de finanțare: de la buget. Ceea ce nu intră pe PNRR, pe fonduri europene, intră pe buget”, a declarat premierul.

“Sunt investiții care nu au fost niciodată pe masa executivului județului și care nu au fost promovate cu succes pe masa guvernului. Suntem în lucru cu proiectul pentru Centura Baia Mare, Centura Sighetului, Drumul Expres Baia Mare – Satu Mare și mai ales pentru podul peste Tisa.

Sunt investiții esențiale pentru dezvoltarea județului Maramureș și pentru creșterea nivelului de trai pentru locuitorii județului nostru”, a menționat președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

WellCode a finalizat reconstrucția de brand

Articolul următor

Nod energetic din Baciu, reabilitat de Electrogrup

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share