Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Nod energetic din Baciu, reabilitat de Electrogrup

Constructorii de la Electrogrup se apropie de finalizarea proiectului de reabilitarea stației de transformare Baciu din județul Cluj, început acum doi ani.

“Este un nod esențial de energie electrică. În curând, infrastructura modernă din Baciu va însemna noi echipamente, tehnologii actuale și mai multă siguranță în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor finali”, au lămurit reprezentanții constructorului clujean.

La București compania de infrastructură lucrează la un sens giratoriu suspendat, menit să reducă timpii de călătorie pentru conducătorii auto care vor să ocolească orașul. Proiectul include refacerea Drumului Național 4, pe 1,6 km, și lărgirea la patru benzi a centurii, pe o lungime de 3,7 km.

Compania clujeană a finalizat o parcare inteligentă la Oradea. Societatea din Cluj a terminat modernizarea unei stații de energie electrică din județul Brăila, într-un proiect de 8,1 milioane de lei, având ca beneficiar Electrica Muntenia Nord.

Electrogrup este unul dintre cei mai activi constructori de infrastructură de telecomunicații, Smart City și construcții civile și industriale și face parte E-Infra, grup de cinci companii, alături de Netcity Telecom, Direct One, Nova Power & Gas, WESEE, cu 600 de angajați și afaceri anuale de 100 milioane de euro.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Investitorii maramureșeni cer guvernului infrastructură rutieră

Articolul următor

Exproprieri aprobate pentru ocolitoarea Zalăului

Citește si:
Total
0
Share