Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Exproprieri aprobate pentru ocolitoarea Zalăului

Amplasamentul viitoarei centuri de ocolire a reședinței de județ a Sălajului a devenit liber de sarcini în urma unei decizii luate la București.

“Proiectul de investiție Varianta Ocolitoare Zalău a mai parcurs o etapă importantă. În ședința Guvernului României a fost aprobată hotărârea de guvern prin care sunt scoase 12,3 ha de teren împădurit din circuitul silvic.

Prin rezolvarea acestei probleme amplasamentul este eliberat de sarcini, iar antreprenorul poate lucra nestingherit. Cu toții ne dorim ca acest proiect să avanseze conform graficului de lucrări fiind un obiectiv care va impulsiona mult dezvoltarea regiunii, alături de Autostrada Transilvania”, a anunțat ministrul afacerilor interne, Lucian Bode.

Alte patru proiecte din județ investiții care vizează dezvoltarea infrastructurii sociale și sportive au fost semnate de Compania Națională de Investiții. În comuna Chieșd va fi construit un centru comunitar de asistență socială, iar în Zalău, un bazin didactic pe str. Făgetului, o bază sportivă la Clubul Sportiv Școlar – str. Stadionului, o sală de sport pe str. Salcâmilor.

Perioada de implementare variază între 9 și 12 luni, valoarea lor totală fiind de 22 de milioane lei. “Mă bucur că aceste proiecte au ajuns în etapa finală, intrând în faza de execuție și îmi doresc ca antreprenorii să trateze cu maximă seriozitate aceste contracte, să se încadreze în graficele de execuție”, a avertizat Bode.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Nod energetic din Baciu, reabilitat de Electrogrup

Articolul următor

Kesz a terminat fațada noului sediu BT

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share