Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Kesz a terminat fațada noului sediu BT

Societatea de construcții Kesz România a demontat schelele de pe fațada viitorului sediu central al Băncii Transilvania (BT), proiect de birouri de 46 de milioane de euro în execuție pe Calea Dorobanților.

“La noul sediu central administrativ al BT din Cluj-Napoca am demontat schelele de pe fațada principală. Forma finală prinde contur și ne apropiem de terminarea lucrărilor”, au transmis reprezentanții Kesz România. Luna trecută societatea clujeană de construcții a raportat dezafectarea celei mai înalte macarale turn de pe șantierul de la BT.

Conducerea antreprenorului general a menționat că lucrările la clădire se apropie de finalizare. Proiectul de pe Calea Dorobanților, din Cluj-Napoca, presupune o investiție de 46 de milioane de euro, sediul BT fiind ridicat din structuri de beton monolit aparent.

Kesz România lucrează și la concretizarea proiectului Dacia 1, dezvoltat în București de grupul belgian Atenor. Complexul va găzdui birourile companiei ING Tech, hub-ul global de software development al grupului olandez, care a închiriat un spaţiu de 13.000 mp pentru noul sediu al companiei.

Un alt șantier important pe care activează Kesz este reabilitarea Mănăstirii Franciscanilor din Gherla, derulat în parteneriat cu K & K Studio de Proiectare și cu Moebius Engineering, cu o finanțare europeană de 20 de milioane de lei.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Exproprieri aprobate pentru ocolitoarea Zalăului

Articolul următor

Agenții economici din Sălaj, implicați în învățământul dual

Citește si:
Total
0
Share