Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Antreprenoarele vor parteneriate cu statul

Vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Marius Mînzat, a primit o delegație condusă de Cristina Chiriac, președintele Confederației Naționale pentru Antreprenoriat Feminin (CNAF).

Cele două părți au discutat despre viitoarele direcții strategice de acțiune și posibilitățile de colaborare între cele două părți. Vicepreședintele a prezentat principalele proiecte aflate în derulare la nivelul instituției, precum și potențialul economic și investițional al județului.   „Felicit echipa CNAF pentru efortul depus în vederea dezvoltării şi promovării culturii antreprenoriale feminine din țara noastră și o asigur de disponibilitatea deplină de colaborare în acele domenii în care forul administrativ județean se poate implica”, a declarat oficialul clujean   Printre obiectivele CNAF se numără promovarea și protejarea intereselor antreprenorilor la nivel local, regional, național și internațional; implicarea activă a mediului de afaceri în comisii de dialog social la nivel național și internațional; parteneriate strategice cu alte confederaţii; construirea unor parteneriate de tip public-privat.  

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un român originar din Cluj a creat în Germania o băutură din busuioc african care i-a cucerit pe nemți

Articolul următor

BNR își face magazin online: a fost aleasă compania ce va furniza platforma

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share