Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BNR își face magazin online: a fost aleasă compania ce va furniza platforma

Innova Systems a câștigat licitația organizată de Banca Națională a României pentru furnizarea unei platforme de e-commerce (magazin online) dedicată comercializării online a produselor numismatice ale instituției. La licitatie s-au inscris cinci companii.

Cu o durată de 10 luni, contractul a fost atribuit pentru 95.680 lei, fără TVA, de la un estimat la 135.000 lei, fără TVA, scrie profit.ro.

“Soluția e-commerce va asigura posibilitatea de achiziționare online a produselor numismatice ale BNR și va fi accesabilă printr-un link de tip subdomeniu (de exemplu eshop.bnr.ro) sau link dedicat (de exemplu www.bnr.ro/eshop) aflat pe site-ul BNR, în pagina de prezentare a emisiunilor numismatice, în pagina comunicatului de presă și în pagina de prezentare a fiecărui produs nou lansat după intrarea în producție a acesteia. Soluția va fi de sine stătătoare și va funcționa în afara site-ului BNR”, se arată în caietul de sarcini al licitației.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Antreprenoarele vor parteneriate cu statul

Articolul următor

Programul Generația Tech a creat peste 1.700 de specialiști

Citește si:
Citeste mai mult

Digital@Sângeorgiu de Mureș  

Viziunea și strategia primarului Sófalvi Sándor Szabolcs în modernizarea comunei   Executivul comunei Sângeorgiu de Mureș continuă să…
Citeste mai mult

Leroy Merlin, în loc de IAIFO

Lanțul de bricolaj Leroy Merlin este interesat să își ridice primul magazin din județul Sălaj pe locul în…
Total
0
Share