Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Bani gratis pentru ardelenii din domeniile creative

Close-up Of A Female Designer Working On Multiple Computer At Workplace

Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV) a lansat un apel regional de vouchere creative, o inițiativă pilot în cadrul Alianței Regionale pentru Industrii Creative (ARIC), cu un buget de 246.000 de lei, proiect finanțat prin programul de cooperare Interreg Europe.

Apelul se adresează întreprinderilor mici și mijlocii, inclusiv microîntreprinderilor din regiune, cu precădere din domeniile regionale de specializare inteligentă, care au nevoie de servicii din industriile culturale și creative pentru dezvoltarea afacerii.

Serviciile solicitate pot fi campanii sau elemente de publicitate și design, servicii fotografice, audio, video, web design, servicii de creație artistică, de arhitectură sau alte tipuri de servicii culturale și creative.

Industriile culturale și creative sunt bazate pe valori culturale, pe creativitate, competențe și talente individuale, cu potențialul de a crea bunăstare, locuri de muncă și valoare adăugată.

Proiectul ARIC este implementat de ADRNV în cadrul unui consorțiu din nouă țări: Austria, Belgia, Danemarca, Grecia, Italia, Letonia, Polonia, România, Spania.

Obiectivul principal este de a contribui la îmbunătățirea politicilor publice și a programelor care susțin competitivitatea industriilor culturale și creative în regiunile partenere, prin schimburi de experiență și bune practici între acestea.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Mișcări de trupe pe A3 Sălaj – Bihor

Articolul următor

Canalele de irigații devin producătoare de energie

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share