Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prime Dash, acceptat de Microsoft într-un program de accelerare pentru FinTech-uri

Prime Dash a fost selectat de Microsoft pentru a deveni membru al unui program de accelerare dedicat creșterii FinTech-urilor B2B la nivel național și global.

Prime Dash, un FinTech care a dezvoltat un ecosistem de soluții financiare pentru companii și instituții financiare, anunță parteneriatul cu Microsoft și listarea pe Azure Marketplace. Participarea la acest program, conceput pentru FinTech-uri cu potențial ridicat, facilitează o creștere accelerată pentru companie și totodată, creează oportunitatea pentru o mai mare implicare în susținerea procesului de digitalizare al institutiilor financiare si al companiilor.

În calitate de membru al programului de accelerare, compania intră într-o nouă etapă, având acces la rețeaua globală de clienți atât instituții financiare cât și corporate și parteneri Microsoft prin listarea în Azure Marketplace, dar și la activități de vânzare comune prin programul Microsoft Co-Sell. În același timp, Prime Dash va beneficia de acces la tehnologii de ultimă generație, cum ar fi Microsoft Azure, asigurând astfel un nivel ridicat de reziliență, agilitate și securitate a datelor, dar și de suport pentru dezvoltare și mentorat. Aceasta creează oportunitatea de a face ecosistemul Prime Dash disponibil prin intermediul a peste 90.000 de furnizori de soluții cloud în peste 140 de zone geografice la nivel mondial.

Prin folosirea unor algoritmi originali de AI și ML, Prime Dash oferă soluții de Business Intelligence destinate atât companiilor, cât și instituțiilor financiare, formând un ecosistem inteligent. Pentru sectorul financiar, acest ecosistem optimizează procesele critice, crește eficiența operațională și permite gestionarea proactivă a riscurilor.

Pentru companii, Prime Dash oferă o soluție de Business Intelligence accesibilă, care transformă datele contabile în informații utile în procesul decizional, fiind un instrument de creștere a profitabilității și un consultant financiar digital.

Suntem încântați să fim selectati ca parteneri în acest program iar oportunitatile de scalare globală cu Microsoft sunt o validare a muncii întregii echipe! Misiunea noastră este aceea de a sprijini institutiile bancare și companiile în procesul de transformare digitală, și sunt încrezător că acest parteneriat va contribui semnificativ la realizarea acestui deziderat”, a declarat Cătălin Rus, COO și cofondator Prime Dash.

Participarea la acest program ne va ajuta să accelerăm, să creștem, iar beneficiile și valoarea imensă aduse de această acceptare vor fi un foarte bun catalizator pentru dezvoltarea și extinderea operațiunilor companiei”, a adăugat acesta.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Sursă foto: www.facebook.com/ActforTomorrow

O ambarcaţiune 100% ecologică, made in Romania și unică în Europa, lansată de Ziua Mediului

Articolul următor

S-a deschis Mercure Galati Centrum

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share