Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-a deschis Mercure Galati Centrum

Hotelul inspirat de mișcarea Bauhaus este situat în Galați, un important oraș industrial din România, ce găzduiește cel mai mare port de pe Dunăre

Hotelul cu 70 de camere Mercure Galati Centrum s-a lansat cu o tematică uimitoare, inspirată de mișcarea Bauhaus, după un amplu proces de redesign și renovare. Amplasat ideal pe strada Domnească, la câțiva pași de Centrul Vechi al Galațiului și de Promenada Dunării, Mercure Galați Centrum este aproape de principalele atracții turistice și de agrement ale orașului, precum și de principalele destinații comerciale și de afaceri.

Hotelul de 4* oferă un mix de 64 de camere superioare moderne, alături de șase apartamente generoase, un restaurant cu terasă, Winestone, destinat meselor casual, și sala de conferințe. Proprietatea renovată va găzdui atât evenimente corporative, cât și private într-o sală panoramică spectaculoasă, un spațiu de conferințe de 190 de metri pătrați cu terasă, situat la etajul 9 al hotelului.

Mercure Galati Centrum este situat pe strada Domnească, aproape de principalele atracții din Galați, inclusiv Centrul Vechi și Promenada Dunării. Hotelul este, de asemenea, poziționat în proximitatea unor importante destinații comerciale și de afaceri, cum ar fi portul Galați, cel mai mare port de pe Dunăre, șantierul naval Damen, precum și instituții publice, precum Universitatea „Dunărea de Jos“.

Principala inspirație pentru tematica hotelului Mercure Galati Centrum a fost mișcarea Bauhaus, un curent artistic întâlnit frecvent în Galați. Formele sale organice și mobilierul sunt în armonie cu valorile locale. Acestea se reflectă în reprezentările grafice ale fluviului Dunărea și elementele arhitecturale din peisajul urban, atât în camere, cât și în zonele comune ale hotelului. Liniile fine, rotunjite și culorile pastelate cu mici detalii vii sunt, fără îndoială, semnele distinctive ale hotelului Mercure Galați Centrum.

La Mercure, somnul este elementul cheie pentru experiența oaspeților. Prin alegerea soluției ”Great Bed for Great Dreams”, marca oferă fiecărui oaspete un confort superior. Cadrul de pat, topperul flexibil și detașabil și o saltea cu o grosime de 30 de centimetri cu tehnologia Pocketed Air Spring®, asigură suport adaptat fiecărui turist.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Prime Dash, acceptat de Microsoft într-un program de accelerare pentru FinTech-uri

Articolul următor

Mișcări de trupe pe A3 Sălaj – Bihor

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share