Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Generații de energie: CIS GAZ împlinește 30 de ani de activitate

CIS GAZ, un important jucător care activează în industria gazelor naturale din România, împlinește 30 de ani de activitate, lansând campania “Generații de energie”. Totodată, în acest context aniversar, Sebastian Călugăr, CEO CIS GAZ, anunță trecerea la un sistem de management de tip holding: CIS GROUP.

 

Campania “Generații de energie” este construită în jurul celor trei valori ale companiei – familie, evoluție și integritate, fiind susținută de logo-ul aniversar, care vorbește și el în numele misiunii CIS GAZ. Pe de-o parte, flacăra dublă accentuează tranziția valorilor și experienței de la o generație la alta, iar pe de altă parte reprezintă simbolul infinitului, care insistă asupra capacității de evoluție și continuă adaptarea business-ului la dinamica industriei.

„Dacă acum câțiva ani vorbeam de o tranziție între generații, acum putem vorbi despre o tranziție de la un jucător local la un grup de firme regional, cu deschidere către piața internațională. Am fost întotdeauna o companie orientată către inovație și performanță, reușind asfel să ne consolidăm poziția pe piața energetică. Succesul dezvoltării noastre în acești  30 de ani de activitate se datorează întru totul oamenilor de lângă noi, echipei noastre, partenerilor, clienților, furnizorilor și beneficiarilor noștri, precum și relațiilor de lungă durată cu aceștia”, a declarat Sebastian Călugăr, CEO al CIS GAZ și CIS GROUP.

Din 1991 și până în prezent, divizia de construcții- montaj a companiei a realizat peste 1200 km de conducte de transport și distribuție gaze naturale, mai mult de 100 de stații de reglare – măsurare gaze, a reabilitat aproape 150 km de conducte prin metode de tip re-lining, precum și numeroase instalații de suprafață de comprimare și uscare gaze naturale.

Performanța înregistrată de către compania românească cu capital 100% privat este generată și de dezvoltarea accelerată a diviziei de furnizare gaze naturale, înființată în anul 2005 pe fondul liberalizării pieței.  Aceasta este reflectată prin rezultatele obținute, în prezent compania având peste 3000 clienți business și clienți finali, cu un volum anual de aproximativ 180 milioane de metri cubi de gaze naturale comercializați.

În prezent compania parcurge introducerea unui nou sistem de organizare, de tip holding: CIS GROUP. Planurile grupului includ dezvoltarea portofoliului de proiecte în regiunea CEE, în special în activități de trading gaze naturale și construcții – montaj conducte și instalații gaze naturale, dar și continuarea dezvoltării portofoliului de clienți business și retail pentru furnizare de gaze naturale și energie electrică în regiune.

„Totodată, am demarat un proces de restructurare a companiei și vom trece la un nou sistem de organizare, unul de tip holding: CIS GROUP. Vom adăuga si noi ramuri de activitate, însă, cu siguranță vom rămâne în zona industriei energetice”, a adăugat Sebastian Călugăr, CEO al CIS GAZ și CIS GROUP.

De altfel, primii pași au fost făcuți deja, holding-ul extinzându-și activitatea și în Republica Moldova prin subsidiara CIS GAZ TRADING, în baza obținerii licenței de furnizare a gazelor naturale și  energiei electrice de la Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică.

Grupul de firme CIS plănuiește pentru 2022-2024, printre altele, dezvoltarea unor capacități noi de producție energie solară, digitalizarea completă a activității de furnizare, dar și dezvoltarea unor de sisteme noi de distribuție gaze naturale, furnizarea de gaze naturale comprimate (CNG) către consumatorii industriali.

 

DESPRE CIS GAZ

CIS GAZ este o companie românească cu capital 100% privat cu 30 de ani de experiență în industria energetică națională. Activitatea companiei se derulează prin cele patru mari divizii de business – furnizare gaze naturale și energie electrică, construcții – montaj conducte și instalații, mentenanță și integritate conducte și instalații, și distribuția de soluții și echipamente pentru industria Oil & Gas.  În prezent, compania parcurge trecerea la un nou sistem de organizare, de tip holding: CIS GROUP. Dezvoltarea grupului se bazează pe liniile de business deja deschise, iar acestea vor fi operate de către Sebastian Călugăr, care va fi CEO-ul acestui holding.

Recent, compania a finalizat gazoductul pentru interconectarea sistemelor naționale de transport gaze naturale dintre România și Republica Moldova, Ungheni – Chișinău (loturile 1 și 2) cu o lungime de 62 km integral pe teritoriul Republicii Moldova. În prezent, compania se află în plină desfășurare de șantier a lucrărilor de contrucție a conductei de transport gaze naturale DN700 Onești – Gherăești – Lețcani (Lot 1 și 2). Beneficiarii proiectelor sunt Vestmoldtransgaz Republica Moldova (societate deținută de Transgaz SA România prin compania Eurotrans Gaz), respectiv Transgaz SA România.

Total
15
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Aplicații medicale 3D la Universitatea Tehnică

Articolul următor

“Centura Zalăului va aduce aici noi investitori”

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
15
Share