Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

S-au pornit lucrările pe drumul județean Cluj – Sălaj

Consiliul Județean (CJ) a demarat lucrări de întreținere pe Drumul Județean 109A, intersecția cu 108B, între localitățile Ciubăncuța – Ciubanca. Acestea se vor finaliza cu așternerea covorului asfaltic.

Lucrările au drept scop îmbunătățirea calității drumului și a condițiilor de circulație. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea sectorului de drum vizat, pe toată lungimea acestuia.

„Îmbunătățirea infrastructurii drumului județean Ciubăncuța – Ciubanca are o importanță aparte întrucât acesta asigură o legătură directă și rapidă între judeţele Cluj şi Sălaj, cu efecte pozitive în ceea ce privește dezvoltarea economico-socială a zonei”, a spus Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Lucrările de întreținere se desfășoară pe 7,5 km. Ele constau în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, realizarea fundației din blocaj de piatră brută,

Aici se mai execută aducerea la profil și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și rigolelor, desfundarea, înlocuirea sau prelungirea podețelor, tăierea vegetației din vecinătatea carosabilului, așternerea covorului asfaltic.

În această fază se efectuează lucrări constând în frezarea zonelor afectate, tratarea burdușirilor și a tasărilor, precum și alte lucrări pregătitoare în vederea asigurării frontului de lucru.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

ATP Trucks Automobile anunță noutăți pe linia de producție de la Baia Mare

Articolul următor
ulbs rectorat

ULBS ajunge pentru prima dată în clasamentul mondial al universităților QS World University Rankings 2022

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share