Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Premierul Cîțu anunță demararea unui program special de investiții pentru drumurile comunale și județene

Florin Cîțu, aflat în vizită la Timișoara, a anunțat că sume importante de bani vor fi investite pentru drumurile comunale și județene, acestea fiind ”sărite” din majoritatea schemelor de finanțare naționale. O infrastructură rutieră bine dezvoltată atrage investiții din partea mediului de afaceri, ceea ce duce, la rândul ei, la dezvoltarea comunității, a spus premierul.

Cîțu a anunțat lansarea unui asemenea plan, special pentru drumurile… mici. Localitățile ale căror drumuri nu au fost reabilitate au rămas în urmă, a spus premierul, care a recunoscut că șoselele județene și comunale nu prea pot fi cuprinse spre finanțare în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Am discutat despre PNRR, va fi o sursă de investiții in România. M-am uitat la ce s-a investit si ce investițiii s-au facut și nu avem incluse drumurile mici, comunale. Am cerut colegilor mei să vadă unde s-au dus aceste investiții.Nici în PNRR și nici pe fonduri europene nu putem să avem drumuri comunale, drumuri mici în localități și în comune, acestea nu au putut să fie incluse acolo. Le-am cerut colegilor mei să facă o analiză. Aici avem o problemă fiindcă ştim foarte bine că acele localități unde nu s-a putut investi în drumuri județene şi comunale au rămas în urmă. Atunci când există infrastructură, vin şi celelalte investiții. Vom demara un program de investiții special pentru aceste drumuri. Vor avea prioritate acele localități unde există deja canalizare şi apă, dar nu putem să lăsăm în urmă comunitățile României, trebuie să dezvoltăm toată România. Structura acestui program o voi anunța în perioada următoare. Dar este un lucru foarte important și am vrut să îl anunț aici”, a declarat, la Timișoara, Florin Cîțu.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cele opt Agenții pentru Dezvoltarea Regională vor fi implicate în implementarea PNRR

Articolul următor

Compania Continental continuă proiectul Școala Duală și oferă zeci de locuri pentru elevi, la Timișoara și la Sibiu

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share