Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Prima autostradă a Sălajului, gata în 2023

Cel dintâi tronson de autostradă de pe teritoriul județului Sălaj va fi terminat până în anul 2023, la fel ca și varianta de ocolire a municipiului Zalău, la care va fi conectat, a anunțat ministrul de interne, Lucian Bode. 

“Autostrada Transilvania (A3) a intrat pe traiectorie ireversibilă, spre finalizare. Avem finanțare asigurată pentru tronsonul Nădășelu – Mihăiești – Zimbor – Poarta Sălajului. Avem contract încheiat, avem finanțarea, avem un constructor serios și sper ca în trei ani vom circula pe primul tronson de autostradă din județul Sălaj.

O investiție majoră, de 1,5 miliarde de euro, se va concretiza în infrastructura feroviară, linia de mare viteză Cluj-Napoca și Oradea; proiectul de metrou de la Cluj are asigurată finanțarea de etapă – toate acestea sunt lucruri extraordinare pentru regiunea noastră. Efectul acestor investiții va fi unul multiplicator, care va genera creșteri în toată economia din regiune.

În 2023 sper să dăm în folosință varianta ocolitoare a Zalăului, etapa a doua. Lucrurile se mișcă simțitor într-o direcție bună, am văzut o mobilizare mare a antreprenorului, am primit garanții de la cei implicați că nu se vor produce întârzieri în implementare”, spune oficialul sălăjean.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Megaproiectul rezidențial al Transilvaniei, dezbătut de consilieri

Articolul următor

Constructorii Bazei La Terenuri, presați să termine lucrarea

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Romgaz repornește forajele la Caragele

Într-un comunicat al Ministerului Energiei se anunță faptul că Romgaz repornește forajele la Caragele. Investiția va depăşi 1…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share