Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Start-up-ul românesc LifeBox se extinde în Budapesta

LifeBox, liderul pieței de healthy food delivery din România, se extinde pentru prima dată în afara țării, compania activând începând din această lună și în Budapesta, Ungaria, sub brandul FrissBox.

Cei trei fondatori ai companiei, Radu Bălăceanu, Florin Scarlat și Lukasz Kuzniar, estimează o investiție de aprox. 300.000 euro în acest an pentru extinderea operațiunilor din Budapesta și anticipează că FrissBox va atinge o cifră de afaceri de 5 milioane de euro până la sfârșitul anului 2023.

FrissBox va beneficia de o echipă locală de delivery, pentru livrarea comenzilor la domiciliu. De altfel, în prezent se află în dezvoltare și un departament de Customer Care în Ungaria.

FrissBox pune la dispoziția clienților din Budapesta aceeași gamă de meniuri din portofoliul LifeBox, urmând ca, pe parcurs, acestea să fie adaptate conform specificului local, cu sprijinul a doi specialiști: Chef Dani Sass, o cunoscută personalitate maghiară în domeniul culinar, și Veronika Volher, membru în cadrul Institutului de Sănătate Publică din Ungaria, specializată în nutriție preventivă, sportivă și probleme de obezitate.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Se reia decolmatarea Crișului Repede cu draga de 4,4 milioane de lei

Articolul următor

Dräxlmaier Group investește 200 de milioane de euro la Timișoara și creează peste o mie de noi locuri de muncă. Se vor produce baterii pentru automobile hobrid

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share