Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Studenții de la arte vor crea produse pentru fabricile de mobilă

Trei produse concretizate de studenți din România și din Ungaria vor fi prezentate în cadrul unei conferinței internaționale organizate de către clusterele clujene.  

Studenți de la Universitatea de Artă şi Design (UAD) din Cluj-Napoca și Universitatea Sopron participă, în perioada 9-16 iunie, la un workshop de dezvoltare de produs organizat de Clusterul Mobilier Transilvan (CMT) împreună cu partenerii industriali Salice, Antares. Scaune.ro și E-laborator.

Tinerii s-au împărțit în trei echipe și lucrează pentru a dezvolta trei produse noi, primite ca temă de la firmele partenere. O echipă va dezvolta o bancă de lucru mobilă pentru asamblare, alta va lucra la repere fonoabsorbante pentru birouri, iar a treia echipă va crea o masă superextensibilă.

“În cadrul evenimentului Transylvanian Clusters International Conference vom putea descoperi proiectele la care au lucrat studenții, îndrumați de colegul nostru Levente Denes, manager al departamentului cercetare-dezvoltare-inovare”, au anunțat reprezentanții CMT. Organizația numără 87 de membri, majoritatea producători mici și mijlocii.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Două autostrăzi din Transilvania, "înverzite" prin PNRR

Articolul următor

Life Is Hard a lansat o aplicație antipoluare la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share