Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asfalt nou pe drumul spre Băile Cojocna

Au demarat lucrările de întreținere pe tronsonul Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, situat pe Drumul Județean 161A.

În ansamblu, lucrările vizează un sector de drum de 21 km. Din aceștia, 14 km urmează a fi și asfaltați. Lucrările au demarat din localitatea Iuriu de Câmpie și se desfășoară pe direcția Cojocna – Apahida. În această fază sunt executate, în paralel, mai multe lucrări.

Ele constau în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil a acostamentelor, dar și lucrări de așternere a covorului asfaltic pe sectorul de drum unde s-au realizat, în prealabil, lucrările pregătitoare în vederea asfaltării.

Până în acest moment au fost deja asfaltați 3 km, pe ambele sensuri de circulație. „Importanța acestor lucrări e dată atât de zona extrem de vastă a județului pe care DJ 161A o deservește prin joncțiunea la Drumul Național 1C, cât și de faptul că asigură, în fiecare an, accesul a zeci de mii de turiști la Băile Cojocna”, consideră Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, beneficiarul execuției.

Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Josephine Payne, President - Ford Romania & CEO Ford Craiova: “Ford Craiova will be our third facility in Europe to build an all-electric vehicle”

Articolul următor

Clujul coordonează un megaproiect de 841 de milioane de euro pe litoral

Citește si:
Citeste mai mult

Untold își caută 2.000 de voluntari

Organizatorii Untold au declanșat o campanie de recrutare de voluntari, necesarul estimat pentru cele patru zile de festival…
Total
14
Share