Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asfalt nou pe drumul spre Băile Cojocna

Au demarat lucrările de întreținere pe tronsonul Apahida – Cojocna – Iuriu de Câmpie, situat pe Drumul Județean 161A.

În ansamblu, lucrările vizează un sector de drum de 21 km. Din aceștia, 14 km urmează a fi și asfaltați. Lucrările au demarat din localitatea Iuriu de Câmpie și se desfășoară pe direcția Cojocna – Apahida. În această fază sunt executate, în paralel, mai multe lucrări.

Ele constau în frezarea zonelor afectate, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, colmatarea rosturilor, aducerea la profil a acostamentelor, dar și lucrări de așternere a covorului asfaltic pe sectorul de drum unde s-au realizat, în prealabil, lucrările pregătitoare în vederea asfaltării.

Până în acest moment au fost deja asfaltați 3 km, pe ambele sensuri de circulație. „Importanța acestor lucrări e dată atât de zona extrem de vastă a județului pe care DJ 161A o deservește prin joncțiunea la Drumul Național 1C, cât și de faptul că asigură, în fiecare an, accesul a zeci de mii de turiști la Băile Cojocna”, consideră Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, beneficiarul execuției.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Josephine Payne, President - Ford Romania & CEO Ford Craiova: “Ford Craiova will be our third facility in Europe to build an all-electric vehicle”

Articolul următor

Clujul coordonează un megaproiect de 841 de milioane de euro pe litoral

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
3
Share