Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Centru de testare rapidă în Aeroportul Oradea

Pasagerii care vor călători de pe Aeroportul Oradea vor avea posibilitatea să se testeze în incinta aeroportului, prin efectuarea testului rapid tip antigen. Timpul de așteptare pentru rezultatul testului este de maxim 30 minute.

Centrul de testare pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 va fi amenajat în zona publică de lângă Terminalul 2. În acest scop, Aeroportul Oradea a închiriat, în urma unei licitații publice, un spațiu cu o suprafață de 52 de metri pătrați, la un cost de 39 euro/mp. Licitația a avut loc în data de 15 iunie, singurul ofertant fiind Spitalul Municipal „Dr. Gavril Curteanu”, care a fost declarat câștigător.

Prin acest demers, dorim să venim în sprijinul pasagerilor care vor călători de pe Aeroportul Oradea, având ca obiectiv creșterea confortului și siguranței acestora. Ne așteptăm ca numărul pasagerilor care tranzitează Aeroportul Oradea să crească semnificativ din 1 iulie, când va începe operarea curselor internaționale”, a precizat Răzvan Horga, director general interimar al Aeroportului Oradea.

Centrul de testare pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 își va începe activitatea din data de 1 iulie, data inaugurării zborului companiei Ryanair spre Bologna. Vă reamintim că din 3 iulie vor fi deschise alte 3 curse, spre Milano Bergamo, Londra Stansted și Düsseldorf Weeze.

,,Acest centru de testare vine în ajutorul atât a celor care pleacă din țară de pe aeroportul Oradea cât și a celor care vin în țară. Pe lângă sprijinul acordat pasagerilor, acest centru de testare Covid are ca scop și evitarea apariției unui următor val de infecție comunitară. Din punctul nostru de vedere la acest centru de testare pot apela și cei care folosesc mijloacele de deplasare terestre. Accesul în centru de testare se face din parcarea aeroportului” a precizat Chiana Laurențiu – Manager Interimar Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Șosele asfaltate de la Cluj la Bistrița și Mureș

Articolul următor

Pași pentru construirea complexului sportiv de 83,3 milioane de euro de la Oradea

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share