Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Concurs pentru funcția de manager al Spitalului de urgență din Târgu Mureș: Nota 9,5 pentru singurul candidat

Singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență din Târgu Mureș a obținut nota 9,53. Este vorba despre actualul manager interimar, Mariana Cernat.

În această dimineață, în Amfiteatrul nr. 1 al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș s-a desfășurat proba de susținere publică și de evaluare a Proiectului de management din cadrul concursului pentru ocuparea postului de manager – persoană fizică al respectivei unități spitalicești.

La prezentarea Proiectului de management a fost prezent și un reprezentant al cotidianului Zi de Zi, respectiv fondatorul ziarului, Aurelian Grama, care a confirmat că singurul candidat înscris la concurs este Mariana Cernat, economist de profesie, actualul manager interimar al instituției.

Proiectul de management prezentat de Mariana Cernat a fost publicat, zilele trecute, și pe pagina web a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

La ora 15:00 a fost afișat rezultatul concursului: Mariana Cernat a obținut nota finală de 9,53 (9,29 pentru Proiectul de management și 9,78 pentru evaluarea abilităților manageriale).

Alex TOTH

Total
295
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Strabag va proiecta și executa drumul de legătură dintre Oradea și A3

Articolul următor

Consitrans face proiectul tehnic pentru Drumul expres Oradea - Arad

Citește si:
Total
295
Share