Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Consitrans face proiectul tehnic pentru Drumul expres Oradea – Arad

Vineri, 18 iunie, a fost desemnat câștigătorul licitației pentru actualizarea Studiului de Fezabilitate și realizarea Proiectului Tehnic pentru Drumul Expres Oradea – Arad. În urma analizei ofertelor depuse în cadrul licitației, comisia de evaluare a desemnat ca fiind câștigătoare oferta înaintată de firma SC Consitrans SRL Valoarea contractului este de 39.852.874,70 lei, fără TVA.

Termenul de așteptare pentru depunerea eventualelor contestații este de 10 zile, iar ulterior, în cazul în care nu vor fi depuse contestații, se va proceda la semnarea contractului de servicii care are ca obiect Actualizare, completare, revizuire Studiu de fezabilitate, elaborare Proiect pentru autorizarea executării lucrărilor, Proiect tehnic de execuție și Asistență tehnică din partea proiectantului Drum Expres Oradea – Arad” .

Conform prevederilor contractuale, Consitrans SRL va avea la dispoziție un termen de 20 de luni pentru finalizarea serviciilor de proiectare, din care primele 10 luni vor fi alocate pentru elaborarea și predarea Studiului de Fezabilitate actualizat.

Potrivit proiectului, drumul expres va străbate județele Bihor și Arad, va avea profil de autostradă cu trei benzi de circulație pe sens pe o distanță de 14,6 kilometri, profil de autostradă cu două benzi pe sens pe o distanță de 43,5 km și profil de drum expres cu două benzi de circulație pe sens pe 76,4 kilometri.

Valoarea estimată a lucrărilor pentru Drumul expres Oradea – Arad este de un miliard de euro, investiție care va fi realizată în parteneriat cu Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), prin accesarea fondurilor europene nerambursabile din cadrul programului operațional specific de transport.

Total
10
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Concurs pentru funcția de manager al Spitalului de urgență din Târgu Mureș: Nota 9,5 pentru singurul candidat

Articolul următor

Rezultate financiare pe anul 2020: Grupul Marquardt rămâne stabil într-o economie globală volatilă și își îmbunătățește poziția pe piață

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
10
Share