Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MasterClass va ridica bazinul de înot din Dumbrava

Consorțiul MasterClass AG București – Project Office – Migifra se va ocupa de proiectul tehnic și de lucrările la bazinul didactic public de înot din cartierul zălăuan Dumbrava Nord.

Municipalitatea a dispus predarea amplasamentului, procesul verbal fiind semnat de Florin Mainerici, reprezentantul constructorului. Odată predat amplasamentul de 14.934 mp, în o lună și jumătate consorțiul va realiza proiectul tehnic, care va trebui avizat de Compania Națională de Investiții (CNI). Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat după obținerea avizului, iar execuția este prevăzută la 10 luni și jumătate.

Obiectivul este finanțat de CNI prin programul național de construcții de interes public sau social. Investiția constă în construirea de bazin de înot, vestiare, grupuri sanitare, spații tehnice. “Bazinul didactic de înot este o investiție de 8,5 milioane lei, care va putea fi utilizată atât de copii, în timpul orelor de sport, cât și de iubitorii de înot, în afara programului școlar”, a transmis primarul Ionel Ciunt.

MasterClass a fost înființată în 2005 și are trei direcții de activitate: antrepriză generală, consultanță și management. Construirea celui dintâi bazin acoperit din reședința de județ a Sălajului a atras patru asocieri la licitație: Da Vinci Construct & Proiect – Proexco; Avril – Cubicon Invest; Best Chance – Delta Antrepriza de Construcții și Montaj 93 – Scuar; Masterclass AG – Project Office – Migifra.

CNI va susține finanțarea bazinului didactic de pe str. Făgetului din Zalău. Obiectivul se adresează uzului didactic, cu posibilă utilizare publică în perioada de timp din afara orarului școlar. Bazinul este proiectat ca să respecte normele europene și naționale pentru obiective de acest gen utilizate în cadrul educaţional.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Organizația Patronală HORECA Cluj susține demersurile Organizației Patronale HORA București și Federația Industriei Hoteliere din România, prin care se contestă intenția Guvernului României de a crește cota de taxă pe valoarea adăugată (TVA) aplicată industriei HORECA de la 9 la 19% și

Școlile din Timiș vor pregăti tineri în meseriile cerute de sectorul HoReCa

Articolul următor

Joacă VPK SmartCity și vei învăța ceva util pentru planetă

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Citeste mai mult

Vine Iarmarocul la Cluj

Peste 50 de meșteșugari, artiști, creatori locali, din toată România, a căror metodă de producție este complet sustenabilă,…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share