Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Avertisment de la Vital. Se impun restricții la apa potabilă în Maramureș

Societatea Vital Baia Mare a recomandat utilizatorilor din orașul maramureșean Tăuții-Măgherăuș facă economii la apa potabilă în perioada de secetă.  

Vital a făcut un apel către utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă potabilă, sfătuindu-i să acorde mai multă atenție modului în care o utilizează, mai ales în această perioadă. Operatorul a recomandat să se utilizeze apa potabilă doar în scopuri gospodăreşti, de uz casnic, prevăzute în contractul de furnizare.

Aceasta a sugerat evitarea folosirii apei potabile la irigatul grădinilor sau la spălatul teraselor, curţilor ori pavajelor. Recomandările Vital se referă la folosirea rațională a robinetelor din baie, mașinilor de spălat haine și vase sau fierbătoarelor.

Vital Baia Mare s-a înființat ca societate comercială în 1997, în urma reorganizării RASP Urbis, păstrându-și același profil de activitate: furnizarea serviciilor de apă-canalizare utilizatorilor din aria de operare.

Obiectul său de activitate se referă la captarea, tratarea și distribuția apei, respectiv colectarea și tratarea apelor uzate. Societatea băimăreană are agenții în localitățile Baia Sprie, Cavnic, Tăuții-Măgherăuș, Târgu-Lăpuș, Seini, Vișeu de Sus, Sighetu Marmației, Ulmeni și Șomcuta Mare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Bătaie pe finanțările pentru tineret ale Sălajului. Record de solicitări

Articolul următor

Sălajul își face sistem antigrindină

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share