Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Planho Consultores, proiectant al Spitalului Pediatric Monobloc

Asocierea Planho Consultores Sevilla (Spania), Profesional Limited, 3B Consultanță Arhitectură a fost desemnată drept câștigătoare a concursului internațional de soluții pentru Spitalul de Copii Cluj-Napoca”.

Ordinul Arhitecților din România a anunțat că autori principali ai proiectului sunt Planho, Enrique Vallencillos Segovia, Manuel Perez Hernandez, iar coautori, Mara Vergu-Bogoescu, Matei Bogoescu, Radu și Tudor Costăchescu. Colaboratori de arhitectură sunt Alfonso Fernandez Sanchez, Alejandro Vallencillos Portillo și Ildefonsa Rodrigues Martinez, iar colaborator de  specialități, Andrei Aioanei.

Perioada de depunere a propunerilor de proiectare a Spitalului Pediatric Monobloc a adunat 28 de oferte din partea birourilor de arhitectură din țară și din străinătate. Este primul spital public din zona Transilvaniei care va oferi servicii medicale integrate în domeniul pediatriei.

Scopul competiției internaționale a fost de a identifica ideea cea mai bună de construire, în vederea creării unui centru de servicii medicale și de cercetare în domeniul pediatriei, cu un design specializat și o adresabilitate regională. Edificiul va fi construit pe un teren de 17 ha și va prelua secțiile actualului spital de copii, care acum își desfășoară activitatea în 14 clădiri aflate în nouă locații diferite.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Sălajul își face sistem antigrindină

Articolul următor

Fermierii maramureșeni își extind rețeaua în Sălaj și Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share