Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Camera de Comerț România China îi trimite pe maramureșeni în Asia

În baza relațiilor de colaborare cu filiala locală a Camerei de Comerț și Industrie România – China, Consiliul Județean (CJ) Maramureș va promova un program de burse de studiu pentru studii superioare de masterat.

Acesta este susținut de Guvernul Republicii Populare Chineze, fiind denumit Youth of Excellence Scheme of China Master Program (YES China). Bursele vor fi acordate pe bază de concurs de dosare, pentru forme de învățământ superior în limba engleză.

Cursurile se vor desfășura în China începând cu luna septembrie. Programul asigură sprijin financiar tinerilor proveniți din 82 de țări în curs de dezvoltare în vederea absolvirii studiilor masterale în Republica Populară Chineză.

În anul academic 2021-2022 sunt disponibile opt programe de studii masterale în următoarele domenii: cooperare economică internațională, administrarea afacerilor, finanțe internaționale, drept internațional economic, inginerie civilă sustenabilă, drept (chinez), sănătate publică, studii chineze.

Total
283
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul își face două spitale de 250 milioane euro

Articolul următor

Untold și-a prezentat capetele de afiș

Citește si:
Citeste mai mult

Cardurile emise de BT devin eco-friendly

Banca Transilvania a emis primul card de debit Visa Classic din România din elemente reciclabile. Instituția bancară își…
Total
283
Share