Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Untold și-a prezentat capetele de afiș

David Guetta, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike sunt unii dintre cei mai așteptați artiști confirmați la cel mai mare festival de muzică din România.

Organizatorii au arătat că primii trei DJ ai lumii vor participa la festivalul de la Cluj-Napoca, programat în perioada 9-12 septembrie, în perimetrul Parcul Central – Cluj Arena – Sala Polivalentă. Galeria starurilor este completată cu nume din Top 10: Steve Aoki, Alok, Afrojack. Alături de aceștia apar artiști de renume internațional ca DJ Snake, Lost Frequencies, Above & Beyond, Benny Benassi, Martin Solveig.

Iubitorii de muzică live îi vor putea asculta pe The Script, Parov Stelar, Tyga. La scenele secundare, de underground, vor fi prezenți unii dintre cei mai ceruți artiști din lume. Scena Galaxy îl așteaptă pe Paul Kalkbrenner. Jamie Jones B2B Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Raresh, Rhadoo și Tale of Us vor urca pe scena Galaxy. Genurile drum & bass și trap vor fi prezente pe scena Alchemy.

Guvernul României a dat undă verde pentru organizarea marilor festivalurilor, fără limită de capacitate. Reprezentanții Untold mizează la actuala ediție pe 1.000 de furnizori și pe 15.000 de colaboratori pentru care festivalul de la Cluj va însemna o relansare a activității după 16 luni de pauză. La ediția aniversară din 2019 au participat 375.000 de oameni.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Camera de Comerț România China îi trimite pe maramureșeni în Asia

Articolul următor

Sticla și provocările arhitecturale și structurale la INGLASS

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share