Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Încă o parcare orădeană, cu 336 de locuri, aproape de finalizare

Lucrările la parcarea construită în incinta fostei baze sportive Voința, pe str. George Barițiu din Oradea, au ajuns în faza finisajelor, atât în partea exterioară, cât și interioară. Stadiul fizic de execuție a lucrării este de aproximativ 85%.

Valoarea investiției este de 15,3 milioane lei, fără TVA, finanțarea lucrărilor fiind asigurată de către Administrația Domeniului Public SA Oradea. Lucrările sunt realizate de Construcții Bihor, termenul de execuție fiind luna octombrie 2021.

În această perioadă, atât la corpul de parcare, cât și la corpul de birouri, sunt executate finisaje la pardoseli și zugrăveli. De asemenea, se află în curs de derulare lucrări de montare a ușilor, a placajului aparent etc. De menționat că finisajele sunt realizate în proporție de 85%.

Cât privește partea de instalații, se lucrează la montarea ultimelor corpuri sanitare, după care urmează efectuarea probelor la conductele instalațiilor de apă, ventilație și termoficare. Pe partea electrică, constructorul pregătește branșamentul electric, după care vor fi efectuate probele instalațiilor de semnalizare și control.

În exterior, mai sunt de semnalizat împrejmuirile către vecini, de o parte și de alta, precum și amenajarea drumului de acces dinspre parcare spre str. Academiei.

Parcarea are două corpuri de clădire, unul destinat locurilor de parcare și unul cu birouri. Vor fi disponibile 336 de locuri de parcare, dintre care 324 locuri auto, 6 locuri pentru persoanele cu dizabilități și alte 6 pentru motociclete.

Construcția are demisol, parter, două etaje și terasă. Accesul în parcare va fi dublu, de pe str. George Barițiu și prin intermediul unui drum de legătură din str. Academiei.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Noutățile legislative și fiscale @ „Summer Tax Update”

Articolul următor

Noi provocări tehnologice la Hirschmann Automotive TM

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share