Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Spaniolul Oriol Casselas va conduce Meta Estate Trust

Consiliul de Administrație al companiei de dezvoltare imobiliară care operează în Cluj-Napoca, Timișoara sau București a decis numirea lui Oriol Casselas Deig în funcția de director executiv (CEO).

Acesta are experiență în domeniu în Spania, Polonia, România, unde a coordonat proiecte imobiliare în domeniul rezidențial, clădiri de birouri sau mall-uri de 350 de milioane de euro. Anterior alăturării echipei Meta Estate Trust (MET), a fost manager de dezvoltare la compania Veranda Shop & Stay. El va fi responsabil de dezvoltarea MET și va coordona echipa de execuție a proiectului.

“Potențialul este uriaș pentru Meta având în vedere oportunitățile de a ne dezvolta prin piața de capital.Nne dorim să fim o companie model pe Piața AeRO a Bursei de Valori București, cu o guvernanță corporativă bine structurată de la bun început”, a spus Casellas Deig. MET este o companie de tip holding ce își propune să fructifice cele mai bune oportunități din sectorul imobiliar local.

Aceasta se concentrează pe segmentul rezidențial urban mare, reprezentat într-o primă etapă de București, Constanța, Cluj-Napoca, Iași și Timișoara. În mai, MET a finalizat prima rundă de finanțare, după ce a atras 19 milioane de lei de la 30 de investitori. În iunie, compania a aprobat majorarea capitalului social cu 20 de milioane de lei, sumă propusă pentru a fi atrasă de la investitorii de pe BVB printr-un plasament privat organizat la începutul lunii iulie.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Maramureșul, cartografiat pentru dezvoltarea economiei

Articolul următor

După 13 ani, prosumatorii - participanți la piața de energie

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share