Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Ecolor dă 400 de euro dacă îi aduci un angajat bun

Producătorul de mobilier Ecolor Jucu promite bonusuri brute de 2.000 de lei celor care le recomandă oameni care se pretează angajării în fabrică.

Societatea a declanșat recrutarea de muncitori pentru producție și de reglori de utilaje robotizate pentru care se solicită doar absolvirea școlii generale, chiar dacă ei nu au calificarea necesară. Printre bonusurile enumerate se numără “salariu competitiv”, tichete de masă, ore suplimentare plătite cu 200%, spor de noapte, transport și masă caldă gratuite, bonus anual de performanță și primă de sărbători.

Fabrica Ecolor, care execută majoritatea producției pentru grupul suedez Ikea, a pornit încă de anul trecut o campanie de recrutare. Printre posturile scoase la concurs s-au numărat operatori de utilaje, muncitori în producție, electricieni, mecanici de întreținere. Ecolor și-a reluat activitatea după încheierea stării de urgență în toate sectoarele de producție, cu 700 de angajați.

Compania privată cu capital suedez produce mobilier pentru export, în principal către magazine și depozite Ikea. Firma-mamă este Gyllensvaans Möbler (Suedia), companie de familie, producător de mobilier din 1946 și furnizor al Ikea din 1952. Fabrica de la Jucu are o suprafață construită de 57.000 mp, produsele finite fiind realizate din PAL și MDF.

Total
1
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

EasyMile și Navya vor să livreze primele autobuze fără șofer în Cluj

Articolul următor

Cel mai scump vin românesc - o sticlă de Fetească Regală

Citește si:
Total
1
Share