Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

“Fondurile europene trebuie să aibă efect de multiplicare”

Investițiile trebuie să fie țintite cu obiective de multiplicare economică pentru a utiliza judicios resursele la dispoziție din fondurile UE, spune Marcel Boloș, director general al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest (ADRNV).

Acesta a participat, la invitația Universității din București și Romanian Young Academy, la conferința interdisciplinară „Calitatea vieții: evaluare, abordări, perspective”. Boloș s-a întâlnit cu un colectiv de cercetători tineri, de perspectivă, cu preocupări în multiple domenii.

Subiectele abordate au fost infrastructuri și tehnologii, mediu înconjurător, sănătate, educație și siguranță, politici și guvernare, aspecte sociale și economice – relații de muncă, condiții de trai, costuri. “Au fost abordări multiple și concepte foarte interesante. Am ales să răspund invitației tinerilor cercetători din domeniul calității vieții despre dezvoltarea urbană și creșterea calității vieții prin intermediul fondurilor UE.

Am vorbit despre proiecte de mobilitate și regenerare urbană implementate la nivelul Regiunii de Nord-Vest, despre modelele de bună practică în dezvoltarea urbană și a modului în care investițiile prin fonduri europene îmbunătățesc calitatea vieții locuitorilor din urbele țării noastre”, a relatat Boloș.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Rețeaua Brick, în negocieri pentru trei orașe din Transilvania

Articolul următor

Informaticienii de la Brinel au igienizat Lacul Beliș

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share