Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Vin banii pentru locuințele sociale din Ardeal

Localitățile Șomcuta Mare (județul Maramureș), Jucu (Cluj), Cristuru Secuiesc (Harghita), Beclean (Bistrița-Năsăud), Iernut (Mureș), Salonta (Bihor) vor beneficia de fonduri pentru aceste locuințe.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat 14 milioane de lei în vederea decontării facturilor pentru 15 unități administrativ-teritoriale ce derulează proiecte de construire de locuințe sociale și de necesitate.

„Realizarea locuințelor constituie un obiectiv major de interes național al administrației publice centrale și locale. Prin construcția de locuințe sociale dorim să dăm o speranță familiilor nevoiașe, dar în același timp facem un pas înainte în a aduce un echilibru social în cadrul comunităților locale”, a spus ministrul Attila Cseke.

Cea mai mare sumă din partea MLPDA a primit-o comuna clujeană Jucu – 2,6 milioane de lei. Proiectele se derulează în județele Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Botoșani, Harghita, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt și Vrancea.

Total
93
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

S-a redeschis circulația pe Transfăgărășan

Articolul următor

S-a reparat ceasul din Turnul Primăriei Oradea

Citește si:
Total
93
Share