Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

BRK a finalizat oferta primară pentru One United

Societatea clujeană de brokeraj BRK Financial Group a finalizat operațiunea de ofertă publică primară de acțiuni (IPO) a dezvoltatorului imobiliar One United Properties (OUP) București.

Oferta s-a derulat în perioada 22 iunie – 2 iulie, cu un preț final stabilit la 2 lei/acțiune, capitalizarea anticipată a companiei fiind de 2,86 miliarde de lei. OUP a atras fonduri de 260 de milioane de lei pentru majorarea de capital. IPO a fost suprasubscrisă în ambele tranșe, atât pe segmentul investitorilor instituționali, cât și al celor de retail.

Investitorii au dovedit un interes considerabil încă din prima zi de subscriere, când segmentul de retail cu alocare garantată a fost subscris în primele 40 de secunde. Ca urmare a acestui interes din partea investitorilor, compania a decis realocarea a 3% din totalul ofertei de la tranșa investitorilor de retail către cea a investitorilor instituționali.

„După listare, obiectivul nostru va fi să livrăm rezultate, dar și să fim un emitent lichid și deschis în continuare către noi investitori”, spune Victor Căpitanu, cofondator al OUP. Intermediarul ofertei este BRK, în timp ce Swiss Capital face parte din grupul de distribuție. Filip & Company a asistat juridic OUP în legătură cu oferta publică și listarea. OUP este dezvoltator imobiliar de proiecte rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asfalt “european” pe marile artere ale Zalăului

Articolul următor

30 de ani de Axa Porcelaine: de la un mic atelier de familie la un business cu sute de produse în portofoliu

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share