Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Mureșenii de la Astor Com încep lucrările în centrul Clujului

Constructorii de la Astor Com demarează amenajarea urbană a străzilor din zona Universității Babeș-Bolyai (UBB) Cluj-Napoca, programate să dureze până la un an și jumătate.

Municipalitatea a anunțat începerea lucrărilor de modernizare în proiectul ce vizează lucrările de amenajare urbană de pe străzile M. Kogălniceanu, Universității și adiacente. În prima etapă, din 6 iulie, circulația auto va fi închisă pe străzile E. de Martonne, Gaal Gabor, Kovacs Dezso și Bolyai Janos, asigurându-se doar culoare pentru pietoni. Măsura va avea efect până la finalizarea tuturor lucrărilor de pavaj.

Lucrările sunt executate de către Astor Com, durata de execuție prevăzută în contract fiind de 19 luni. “Tot pe parcursul acestui an, în etapa a doua, vor fi demarate lucrările de modernizare pe I. Maniu, H. Oberth și Baba Novac (între A. Iancu și M. Kogălniceanu), iar în ultima etapă, în primăvara anului viitor vor fi demarate lucrările de modernizare pe Universității și M. Kogălniceanu”, a detaliat municipalitatea.

Asocierea Astor Com – DE Construct Project Consult a fost desemnată drept câștigătoare a lucrărilor de modernizare a 10 străzi din zona centrală din Cluj-Napoca. Aceasta a fost unic ofertant la licitație, cu o propunere financiară de 37 de milioane de lei. Mossfern Arhitectură a proiectat obiectivul, în urma unui concurs de soluții organizat de Ordinul Arhitecților din România – Transilvania.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Cum transformi bucătăria dintr-o casă bătrânească într-un interior shabby chic, fără să omiți electrocasnicele moderne

Articolul următor

Industria serialelor va fi îndrumată spre finanțări la TIFF

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share