Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Asocierea Erbașu – ABED Nego face Parcul Științific și Tehnologic Bihor

Proiectarea și executarea lucrărilor la Parcul Științific și Tehnologic Bihor vor fi realizate de asocierea formată din firmele Construcții Erbașu SA și ABED Nego COM. Asocierea formată din cele două firme au câștigat licitație cu o ofertă de 18.440.830,13 lei, fără TVA, contractul realizându-se în două etape. În prima etapă, într-un termen de șase luni, va fi elaborat proiectul tehnic, iar cea de-a doua etapă este dedicată lucrărilor efective. Construcția va fi finalizată într-un termen de 18 luni.

Obiectivul general al investiției “Înființare Parc Științific și Tehnologic Bihor” str.Ceyrat, nr.4, Oradea este crearea unei infrastructuri de inovare și transfer tehnologic în județul Bihor în scopul sprijinirii dezvoltării economice.

Prin acest proiect se propune înființarea unui parc științific și tehnologic cu regim de înălțime P+2E și o suprafață desfășurată de 5.417,78 mp, dotarea acesteia cu mobilier și echipamente de cercetare specifice laboratoarelor propuse, amenajarea unei parcări de 63 de locuri de parcare autoturisme, dintre care două destinate persoanelor cu handicap locomotor și instalarea unui rastel de biciclete.

Parcul Stiințific și Tehnologic Bihor reprezintă o zonă în cadrul căreia se desfășoară activități de învățământ, de cercetare, de transfer tehnologic al rezultatelor cercetării și valorificarea acestora prin activități economice. Înființarea Parcului Științific și Tehnologic se face în scopul utilizării rezultatelor activității de cercetare și aplicării tehnologiilor avansate în economie și în scopul creșterii participării instituțiilor de învățământ superior acreditate și a unităților de cercetare-dezvoltare la procesul de dezvoltare economico-socială prin știință și tehnologie.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

DateSantiere.ro reprezintă o platformă digitală de legătură între beneficiari, constructori și arhitecți

Articolul următor

Cosmin Ionescu, noul CEO al Project1

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
4
Share