Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Cosmin Ionescu, noul CEO al Project1

Cosmin Ionescu, fostul Managing Director DHL Freight pentru România, Serbia, Croația, Slovenia a fost recrutat de Project1 în rolul de CEO, pe care îl ocupă oficial începând cu 1 iulie 2021.

 În vârstă de 51 de ani, Cosmin Ionescu a activat timp de 12 ani în funcția de Managing Director al DHL Freight pentru piața din România, rolul său fiind extins în ultimii patru ani și pentru alte trei țări din regiune: Serbia, Croația și Slovenia.

„Mă bucur să mă alături unei echipe care a reușit să demonstreze într-un timp atât de scurt că o direcție ambițioasă și atenția obsesivă la detalii și la nevoile clientului fac diferența pe o piață deja matură. Împărtășesc viziunea și valorile Project1 și sunt pregătit să pun umărul, alături de cei trei parteneri activi, la dezvoltarea continuă și accelerată a companiei.” spune Cosmin Ionescu, Chief Executive Officer Project1.

Simultan cu restructurarea echipei de Senior Management din București, echipei Project1 Timișoara i se alătură Florin Bercea, cel care a ocupat timp de nouă ani funcția de Leasing Manager al Mulberry Development, companie deținută de omul de afaceri Ovidiu Șandor.

București și Timișoara sunt doar două dintre locațiile în care Project1 deține sedii și flotă locală, a treia fiind Iași. Compania plănuiește ca în următoarele 12 luni să își extindă prezența atât în alte zone ale României, cât și în străinătate, unde desfășoară deja proiecte.

Project1 a fost fondată de Valentin Nour, Ștefan Olaru și Tudor Chindea în 2019.

Project1 are ca parteneri companii foarte apreciate la nivel internațional în industria de profil, cum sunt Vitra, producător elvețian de mobilier de lux sau Shaw Contract, lider mondial în piața finisajelor de pardoseli, companie care face parte din grupul de firme Berkshire Hathaway, deținut de omul de afaceri Warren Buffet.

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Asocierea Erbașu – ABED Nego face Parcul Științific și Tehnologic Bihor

Articolul următor

Târgul de Carte Gaudeamus Oradea, în Piața Unirii, în perioada 7 – 11 iulie 2021

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share