Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DEER a ales patru parteneri de învățământ dual

Distribuție Energie Electrică România (DEER) a selectat mai multe unități de învățământ din trei zone geografice ale țării pentru încurajarea educației profesionale.

Societatea clujeană încurajează acum tinerii să opteze pentru o carieră în domeniul energetic și a încheiat parteneriate cu patru instituții de învățământ, în sistem dual, pentru trei profiluri de electrician (exploatare joasă tensiune; protecții, relee, automatizări; exploatare centrale, stații și rețele electrice).

Acestea sunt Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca – 20 de locuri, Colegiul Tehnic Traian Vuia Oradea – 5 (zona Transilvania Nord); Liceul Tehnologic Dorin Pavel Alba Iulia – 24 (Transilvania Sud); Liceul Tehnologic Energetic Elie Ploiești – 24 (Muntenia Nord). DEER susține astfel elevii interesați  să își formeze și să își dezvolte o carieră în domeniul energetic, prin parteneriatele create cu diferite instituții de profil.

Aceasta acordă o bursă de 500 de lei/lună, suplimentar față de cea de 200 lei/lună oferită de stat; premii pentru stimularea performanței de 200 lei/lună pentru elevii cu media generală peste 8,00; pregătire practică alături de profesioniști; echipament de lucru și protecție, examinare medicală periodică gratuite; posibilitatea de angajare în cadrul DEER sau în alte companii din cadrul Electrica,

DEER, parte a grupului Electrica, este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice, cu o acoperire de 18 județe, din trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României. Societatea distribuie energie electrică pentru 3,3 milioane de utilizatori, acoperă o suprafață de 97.196 kmp și gestionează 198.988 km de linii electrice.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clusterul Green Energy, alături de mai mulți parteneri, a lansat un proiect de sprijinire a IMM-urilor

Articolul următor

Reprofilare la Piera: de la lenjerie, la materiale de protecție sanitară

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share