Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

DEER a ales patru parteneri de învățământ dual

Distribuție Energie Electrică România (DEER) a selectat mai multe unități de învățământ din trei zone geografice ale țării pentru încurajarea educației profesionale.

Societatea clujeană încurajează acum tinerii să opteze pentru o carieră în domeniul energetic și a încheiat parteneriate cu patru instituții de învățământ, în sistem dual, pentru trei profiluri de electrician (exploatare joasă tensiune; protecții, relee, automatizări; exploatare centrale, stații și rețele electrice).

Acestea sunt Colegiul Tehnic Energetic Cluj-Napoca – 20 de locuri, Colegiul Tehnic Traian Vuia Oradea – 5 (zona Transilvania Nord); Liceul Tehnologic Dorin Pavel Alba Iulia – 24 (Transilvania Sud); Liceul Tehnologic Energetic Elie Ploiești – 24 (Muntenia Nord). DEER susține astfel elevii interesați  să își formeze și să își dezvolte o carieră în domeniul energetic, prin parteneriatele create cu diferite instituții de profil.

Aceasta acordă o bursă de 500 de lei/lună, suplimentar față de cea de 200 lei/lună oferită de stat; premii pentru stimularea performanței de 200 lei/lună pentru elevii cu media generală peste 8,00; pregătire practică alături de profesioniști; echipament de lucru și protecție, examinare medicală periodică gratuite; posibilitatea de angajare în cadrul DEER sau în alte companii din cadrul Electrica,

DEER, parte a grupului Electrica, este cel mai important operator național de rețele de distribuție a energiei electrice, cu o acoperire de 18 județe, din trei zone geografice, reprezentând 40,7% din teritoriul României. Societatea distribuie energie electrică pentru 3,3 milioane de utilizatori, acoperă o suprafață de 97.196 kmp și gestionează 198.988 km de linii electrice.

Total
8
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clusterul Green Energy, alături de mai mulți parteneri, a lansat un proiect de sprijinire a IMM-urilor

Articolul următor

Reprofilare la Piera: de la lenjerie, la materiale de protecție sanitară

Citește și:
Citeste mai mult

Podul din Turda peste Arieș, finalizat

Săptămâna viitoare va fi dat în folosință podul de peste râul Arieș din Turda, lucrare așteptată de locuitori.…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
8
Share