Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Microbiștii din Ardeal, fruntași la comenzile online

Locuitorii orașelor Cluj-Napoca, Târgu-Mureș și Oradea figurează în topul comenzilor pe platforma Foodpanda în perioada Campionatului European de Fotbal.

40% din totalul comenzilor înregistrate la nivel național pe Foodpanda au fost plasate în intervalele orare ale transmisiunilor meciurilor de fotbal care se desfășoară în această perioadă. În topul celor mai comandate preparate culinare în intervalul de timp aferent meciurilor au fost cele din categoria fast-food și pizza. Cele mai comandate sunt apă, bere, produse de tutungerie, gustări complementare servirii berii.

În topul orașelor care au generat cele mai multe comenzi în timpul orelor de difuzare a meciurilor sunt București, Cluj-Napoca, Galați, Târgu-Mureș și Oradea. Cel mai aglomerat interval de livrare a comenzilor a fost între 19:00 și 20:00, românii preferând să comande mâncare și produse acasă.

„Meciurile de fotbal desfășurate în această perioadă au fost un prilej de relaxare pentru români, care și-au dorit să-și susțină echipele favorite alături de preparatele culinare sau produsele preferate”, a declarat Andreea Petrișor, managing director al Foodpanda România. Parte a grupului Delivery Hero, Foodpanda colaborează cu 8.000 de comercianți (restaurante și retaileri) din 40 de orașe. Principalii săi competitori la nivel național sunt Glovo, Takeaway, Tazz, Bolt Food.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clujul are cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană

Articolul următor

Universitarii clujeni vor face strategia de dezvoltare a Sălajului

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share