Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL lansează SPACEPLUS – proiect nou pe piața industrială

Speedwell, în parteneriat cu compania belgiană LCV, lansează SpacePlus, primul său proiect de pe piața industrială.

SpacePlus oferă unități de depozitare pentru uz industrial și/sau logistic, pentru clienți corporate în căutare de spații de stocare sau producție, cu un nivel ridicat de flexibilitate în configurare, alături de diverse alte opțiuni suplimentare. Prima locație se află în nord-vestul Bucureștiului, are acces direct de pe șoseaua de centură și ieșire spre autostrada A1 pe de o parte, și către centrul orașului București prin Șos. Chitilei sau Bd. Iuliu Maniu, pe de altă parte.

SpacePlus reprezintă un nou concept pe piața românească și are ca obiectiv să ofere acoperire la nivel național, cu viitoare locații în toate orașele importante. Produsul răspunde nevoilor companiilor care se extind și necesită mai mult spațiu pentru activități de depozitare sau de producție ușoară, dar și acelor afaceri cu sedii în locații vechi, de multe ori lipsite de autorizațiile necesare.

Unitățile de depozitare SpacePlus sunt destinate comercianților (online), producătorilor, reprezentanților de vânzări și multor altora.

Primul depozit, situat în partea de vest a Bucureștiului, se adresează nevoilor IMM-urilor, cu un total de 10.000 mp de spațiu disponibil pentru închiriere și unități cuprinse între 400 și 600 mp, cu o înălțime liberă de 6 m. Clienții pot închiria mai multe unități care, adunate, pot ajunge la o suprafață totală de peste 2000 mp. În plus, spațiile de depozitare pot beneficia de încălzire, spații de birouri și sprinklere, conform cerințelor chiriașilor. Prima locație SpacePlus oferă accesibilitate, pază 24 de ore pe zi și un concept durabil, de ultimă generație.

Din perspectiva costurilor, structura de prețuri este flexibilă și transparentă, oferind clienților posibilitatea de a calcula prețul de închiriere în timp real, folosind opțiunea de configurare de pe website-ul SpacePlus. Primele unități vor fi disponibile începând cu Q1 2022.

Suntem încântați să extindem domeniul de activitate Speedwell și să intrăm pe piața industrială. Deși acesta este un segment nou pentru noi, suntem încrezători că echipa va reuși să ofere produse și servicii de calitate, la fel ca fiecare proiect dezvoltat până în prezent. SpacePlus este un produs creat pentru a satisface nevoile neacoperite ale companiilor mici și mijlocii. Suntem optimiști în legătură cu viitorul acestui segment de piață și credem că produsul va fi primit de clienți cu același entuziasm întâmpinat și în cazul celorlalte proiecte Speedwell.” declară Didier Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Speedwell a desemnat Dunwell în calitate de broker, aceasta din urmă fiind prima și singura agenție imobiliară specializată în brokeraj industrial din România.

Daniel Cautis, Managing Partner în cadrul Dunwell, agentul imobiliar exclusiv care va reprezenta dezvoltatorul în relație cu chiriașii, declară: “Suntem încântați să lucrăm cu Speedwell în cadrul acestui proiect și avem încredere că spațiile vor fi închiriate rapid, întrucât există cerere foarte ridicată pentru acest tip de depozite, iar clienții sunt încântați că piața vine cu soluții potrivite nevoilor lor. Avem o experiență vastă și o cunoaștere profundă a pieței, cu peste 200.000 mp închiriați, cu unități pornind de la 500 mp până la 20.000 mp și ne dorim ca proiectul să fie complet închiriat înainte de finalizarea lucrărilor”.

În prezent, echipa Speedwell se află în procesul de dezvoltare al primelor unități SpacePlus, care pot fi deja rezervate în prealabil.

Speedwell are un portofoliu semnificativ de proiecte în România, incluzând Record Park în Cluj-Napoca, Triama Residence, Miro și The Ivy în București, Paltim în Timișoara și Riverside City în Râmnicu-Vâlcea și, mai nou, SpacePlus.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Localul Science Cafe, amenajat în Grădina Miko

Articolul următor

E.ON și Cramele Recaș încep construcția unei centrale fotovoltaice

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share