Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Zalăuanii, somați să încheie contracte cu Brantner

Agenții economici și locuitorii din Zalău vor plăti taxe mai mari dacă nu încheie contracte de salubrizare cu compania Brantner Environment.

Municipalitatea zălăuanu a anunțat că sprijină Brantner Environment în activitatea de încheiere a contractelor de prestări servicii pentru salubrizare. În conformitate cu legea serviciului de salubrizare a localităților, utilizatorii serviciului de salubrizare (persoanele fizice si juridice) au obligația de a încheia contracte de prestări servicii cu operatorul de salubrizare licențiat în aria de delegare respectivă.

Refuzul utilizatorilor de a încheia contract constituie contravenție și se va sancționa cu amendă de la 500 la 1.000 lei. Municipalitatea și operatorul de salubrizare au obligația să țină la zi evidența utilizatorilor, cu și fără contract de prestări de servicii.  “În urma verificărilor în teren, s-a constatat că un număr însemnat de utilizatori care beneficiază de serviciul de colectare nu dețin contract de prestare a serviciului.

Aducem la cunoștința utilizatorilor care beneficiază de serviciul de colectare și nu au încheiat contract de prestare a serviciului până în 15 august, că va fi instituită o taxă specială, mai mare decât valoarea serviciilor prestate în baza contractelor direct încheiate între cetățeni cu operatorul”, amenință conducerea municipalității.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Agro Transilvania își modernizează hala de marketing

Articolul următor

Muzeul Apei din Cluj, sprijinit de UNESCO

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share