Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Municipiul Deta primește trei milioane de lei, bani europeni, pentru realizarea unui sistem de iluminat modern

Orașul Deta, din Timiș, va avea un nou sistem de iluminat public modernizat, în urma unui proiect realizat prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020. Valoarea acestuia depășește trei milioane de lei.

Luni a fost semnat contractul „Reabilitare și modernizare sistem iluminat public în orasul Deta prin înlocuirea de corpuri de iluminat existente și modernizarea punctelor de aprindere existente”, având ca beneficiar Primăria orașului Deta. Proiectul în valoare de 3,37 milioane de lei, dintre care, 3,30 milioane, bani nerambursabili, prevede extinderea rețelei de iluminat din oraș cu 21 de stâlpi noi; montarea a peste 700 de lămpi led; montarea a doi stâlpi fotovoltaici la trecere de pietoni; montarea a 7 noi puncte de aprindere; implementarea sistemului de telegestiune.

Prin acest proiect se dorește reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în orașul Deta, prin creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public local. Durata de implementare este de 9 luni.

Proiectul va fi implementat prin Axa prioritară 3- „Sprijinirea tranziției către o economie cu emisii scăzute de carbon”.

Total
59
Shares
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Universitatea Politehnica Timișoara va organiza o serie de grupe de excelență în cadrul studenților

Articolul următor

Recomandarea Summit Agro de combatere integrată a musculiței albe de seră

Citește si:
Total
59
Share