Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Brașovul așteaptă oferte pentru Turnul de Control al viitorului aeroport

Consiliul Județean Brașov a publicat în sistemul electronic de achiziții publice anunțul privind declanșarea procedurii de încheiere a contractului pentru „Asigurarea serviciilor de navigatie aeriana la aeroportul International Brasov- Ghimbav prin dezvoltarea infrastructurii fizice si digitale specifice”.

Prin acest contract, CJ Brașov intenționează dezvoltarea unui Turn de Control virtual și de achiziționare a echipamentelor de comunicație, navigație, supraveghere și meteo aferente în cadrul Aeroportului Internațional Brasov- Ghimbav, judetul Brasov, explică bizbrasov.ro.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 16 august 2021, ora 15.00, iar valoarea totală estimată a contractului este de 60,1 milioane lei. Cel mai mult va costa proiectul tehnic și detalii de execuție – 650.000,00 lei fara TVA.

Cheltuielile pentru investitia de bază se ridică la aproape 58 milioane lei, fără TVA, din care 14,6 milioane pentru clădire de contingenta pentru asigurarea serviciilor de navigație și 43,3 milioane pentru sisteme de navigatie si sisteme conexe sistemelor de navigatie.

Total
5
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Principala provocare a start-up-urilor de tehnologie din România: finanțarea

Articolul următor

121 de meșteri populari prezenți la Târgul Meșterilor Populari de la Oradea

Citește și:
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
5
Share