Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Undă verde pentru hotelul Andreei Esca din centrul Clujului

Omul de afaceri francez Alexandre Eram și soția acestuia, vedeta de televiziune Andreea Esca, au primit avizul comisiei de urbanism din cadrul Primăriei Cluj-Napoca pentru a edifica un aparthotel pe strada Fortăreței.

Planul prevede demolarea parțială a două clădiri de pe colțul cu str. Napoca, pentru edificarea aparthotelului “de familie”. ”Cine e, Esca? O salutăm de la Cluj. Sper să se mute aici, o aşteptăm! Avizăm pozitiv, cu rezerva să fie tranşată problema cu serviciul juridic. Proiectul este de calitate, fără îndoială, curţile interioare dau farmec zonei centrale”, a spus primarul Emil Boc, în fața comisiei.

Noul imobil va fi alcătuit format din două corpuri de clădire, de 877 mp, respectiv 251 mp, iar comisia a decis că nu va are nevoie de locuri de parcare. “La nevoie, se pot asigura prin contract de închiriere, cel mai apropiat parking public fiind parking-ul de la primărie”, se mai arată în avizul de la instituție.

Terenul este deținut în coproprietate cu mai multe familii. “Proiectul respectă standardele orașului și a trecut prin filtrul Comisiei Zonale a Monumentelor Istorice”, a precizat arhitectul municipiului, Daniel Pop. Familia Eram – Esca mai deține afaceri în domeniile imobiliar, turism (București, Snagov, Sibiu), cosmetice (rețeaua Melkior), producție video (Andreea Esca SRL).

 

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Gavella Com începe lucrările de reamenajare a Pieței Magnoliei din Oradea

Articolul următor

Două bretele importante ale nodului rutier de la Sebeș se deschid astăzi: legătura între autostrăzile A1 și A10

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Distribuție Energie Electrică România (DEER) Cluj, cel mai mare distribuitor național de profil, a organizat proiectul educativ “Școala Altfel cu Micul Energetician”, proiect care face parte din campania sa educativă.
Citeste mai mult

DEER predă energetica viitoarelor generații

3.000 de elevi din ciclul primar de învățământ învață despre energie în cadrul proiectului educativ. Distribuție Energie Electrică…
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share