Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

32 de mașini de epocă participă Raliul „Drumul Vinului” din județul Bihor

Județul Bihor este atractiv pentru mașinile de epocă. Asta și datorită numărului mari de retromobile din județ, cât și concursurilor de profil organizate la în Bihor în ultima vreme.

După găzduirea în 2018 a Raliului Carpaţi Retro” şi organizarea în 2019 a Raliului Fără Frontiere”, filiala Retromobil Club Romania – Oradea/Bihor a definit în 2020 formatul preferat al evenimentului de regularitate regional: Raliul Drumul Vinului” – pe un traseu special, prin satul celor 1.000 de pivniţe – Sălacea.
Pentru 2021, Raliul
Drumul Vinului” a început în prima zi cu etapa Oradea – Lotus Retail Park – Sălacea – Vaida (Cramele Békési) și Vaida – Oradea, cu final la Cetatea din Oradea.
Pentru a doua zi, traseul începe la Cetatea Oradei spre Popasul Urșilor Chișcău, cu vizitarea Peșterii Urșilor și retur la Cetatea din Oradea pentru festivitatea de final și premiere.

Festivitatea de premiere va avea loc sâmbătă, la ora 18:00 în Cetatea Oradea.

32 de automobile, din toată țara, au luat startul în prima etapă a Raliului Drumul Vinului” din Lotus Retail Park.

Cele 32 de mașini de epocă au plecat pe traseul Sălacea – Vaida (Cramele Békési) și Vaida – Oradea, cu final la Cetatea din Oradea.

Opel Olimpia din 1958, cea mai veche mașină de la Raliu

Cea mai veche mașină de pe traseu era un Opel Olimpia din 1958 din București. Este urmată de un Ford Mustang din 1967. Mai amintim câteva dintre mașinile participante la raliu: un Trabant 601 S din 1981, un Fiat cu capacitatea de 550 cm din 1970, un Triumph Spitfire 1500 din 1976, un VW 1300 din 1969, un Merlin Campbel din 1979. Raliului Drumul Vinului” 2021 este organizat de filiala Bihor a Retromobil Club Romania și este considerat etapa a 3-a Campionatului Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice (CRRVI)..

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Garda Austriacă revine la Cetatea Alba Carolina

Articolul următor

Antreprenoarele din Ardeal vor să facă afaceri dincolo de Prut

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share