Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Garda Austriacă revine la Cetatea Alba Carolina

La Alba Iulia revin reprezentațiile cu Garda Austriacă în Cetatea Alba Carolina, în urma unei achizții directe lansate de Primăria municipiului Alba Iulia, în urmă cu aproape două săptămâni.

Schimbul de gardă se va desfășura între Poarta a a III-a și Poarta a IV-a a Cetății Alba Carolina, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, de la ora 12.00, a precizat pentru alba24.ro purtătorul de cuvânt al Primăriei, Flaviu Buta.

În fiecare zi de vineri și duminică, pe străzile Cetății va defila ”Garda mică”, iar sâmbătă – ”Garda Mare”, cea cu 25 de persoane și 4 cai, dar fără tragere de artilerie.

Sursa citată mai scrie că la prima reprezentație din acest an, vineri, 16 iulie, se anunță 32 de grade Celsius la umbră. La fel ca și administrația Hava, și administrația Pleșa a păstrat ora 12.00 pentru schimbul de gardă, o reprezentație care atrage mulți turiști în mjlocul zilei, în Cetatea Alba Carolina, mare parte dintre cei care vin sunt ”turiști de tranzit”. Mai exact, turiștii vin la Alba Iulia pentru schimbul de gardă, stau pentru câteva ore, în soarele arzător și apoi pleacă spre o altă destinație, unde se cazează peste noapte, cel mai adesea aleg orașe precum Sibiu sau Deva.

Fiecare spectacol cu Garda mică costă 2.000 de lei fără TVA.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Începe drumul spre euro digital: 2 ani de studiu și 3 ani de implementare

Articolul următor

32 de mașini de epocă participă Raliul „Drumul Vinului” din județul Bihor

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share