Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Clusterul Transylvania Energy a primit certificatul Gold

Secretariatul European al Analizei de Cluster (ESCA) a acordat cea mai înaltă distincție calitativă pentru Transylvania Energy Cluster (TREC), asocierea clujeană urcând la rangul de cluster de aur (Gold Label).

„Această distincție reprezintă recunoașterea eforturilor depuse de către echipa clusterului și totodată de către dvs, membrii şi colaboratorii noștri, prin activitatea pe care o derulați. Va mulțumim pentru sprijinul, colaborarea și implicarea dumneavoastră și mai ales pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o”, a comunicat echipa executivă a TREC.

“După o muncă susținută și asiduă de aproape doi ani, TREC este în fine evaluat Cluster Gold de către ESCA. Sunt extrem de mândră să fac parte din această echipă performantă și implicată”, a transmis președintele TREC, Alexandra Stoica.

TREC s-a născut ca rezultat al conştientizării actorilor locali asupra importanţei schimbării percepţiei legate de valorificarea resurselor regenerabile de energie şi a oportunităţilor care rezultă din exploatarea corectă a acestora. Sectorul energiei provenite din surse regenerabile este unul emergent, cu o contribuţie la o economie a regiunii în creştere.

TREC vizează asigurarea unui cadru eficient de cooperare între membrii săi, în scopul obţinerii de beneficii tangibile, reprezentarea intereselor acestora faţă de terţi şi promovarea producerii şi utilizării energiei din surse regenerabile. ESCA certifica asocierea clujeană cu Silver Label în 2018.

În România există 76 de clustere, dintre care 47 membre ale Clustero (organismul reprezentativ al clusterelor din țara noastră), care acoperă toate sectoarele de activitate (producție, agricultură, energie, industrii creative, tehnologie).

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Primăria Timișoara se alătură unui proiect pilot la nivel național și va înființa o agenție de achiziții locală

Articolul următor

Turismul montan din Maramureș va fi revitalizat

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share