Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Turismul montan din Maramureș va fi revitalizat

Proiectul de revitalizare a turismului montan în județul Maramureș prin modernizarea și extinderea infrastructurii de trasee turistice montane prinde contur.

Reprezentanții organizațiilor nonguvernamentale, alături de angajații Serviciului Județean Salvamont Maramureș, au reușit să întocmească un necesar al panourilor și al indicatoarelor care să îi ajute pe iubitorii de natură să se ghideze mai ușor pentru a ajunge la obiectivul turistic dorit.

Până în 23 iulie, furnizorii interesați vor avea posibilitatea să trimită oferte în vederea analizării lor și a semnării contractului aferent. Se are în vedere realizarea și montarea plăcuțelor și panourilor informative pe toate traseele turistice care duc spre Creasta Cocoșului. Proiectul de revitalizare a turismului montan în zonă a fost aprobat printr-o hotărâre din această primăvară a Consiliului Județean Maramureș.

Săptămâna trecută salvatorii profesioniști și voluntari au reamenajat Traseul Piatra Bulzului, cu plecare din Blidari (2,9 km), având un grad de dificultate medie vara și grea iarna. Compania Policolor a pus la la dispoziția Salvamont Maramureș vopselele pentru remarcare.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Clusterul Transylvania Energy a primit certificatul Gold

Articolul următor

SPEEDWELL rambursează împrumutul de 10.1 milioane de euro primit de la BRD Société Générale Group

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share