Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

SPEEDWELL rambursează împrumutul de 10.1 milioane de euro primit de la BRD Société Générale Group

SPEEDWELL rambursează împrumutul de 10.1 milioane de euro primit de la BRD Société Générale Group, în urma vânzării proiectului rezidențial RECORD PARK din Cluj-Napoca

Împrumutul de 10.1 milioane de euro primit de Speedwell din partea BRD Société Générale Group pentru dezvoltarea componentei rezidențiale a ansamblului RECORD PARK, a fost rambursat în întregime, înainte de data scadenței, drept urmare a vânzării cu succes a unităților rezidențiale.

Speedwell și BRD Société Générale Group au devenit parteneri în anul 2018, odată cu semnarea acordului pentru finanțarea componentei rezidențiale RECORD PARK, parte din proiectul mixed-use cu același nume, dezvoltat pe un teren de 17.000 mp, în apropierea centrului orașului Cluj-Napoca. BRD Société Générale Group a finanțat ansamblul cu 22 de milioane de euro.

RECORD PARK este primul proiect de regenerare urbană, cu funcțiuni mixte din Cluj și include un total de 236 de apartamente, 15.000 mp de spații de birouri clasa A și de retail, alături de o clădire istorică reabilitată și transformată într-un hub pentru artă, tehnologie și co-working.

Speedwell a a finalizat lucrările de construcție cu succes la începutul anului 2021. După predarea apartamentelor, Speedwell a rambursat în totalitate împrumutul de 10.1 milioane de euro, obținut pentru componenta rezidențială.

Sustenabilitatea reprezintă un obiectiv principal pentru toate proiectele Speedwell. Astfel, RECORD PARK a primit certificarea BREEAM Excellent, venind în sprijinul stării de bine și sănătății locuitorilor, în timp ce protejează resursele naturale.

“Suntem mândri să anunțăm rambursarea în întregime a împrumutului primit de la BRD Société Générale Group. Mulțumită sprijinului venit din partea acestora, în calitate de parteneri, dar și a celui primit de la actualii proprietari, care au văzut potențialul proiectului RECORD PARK, am finalizat și vândut cu succes unitățile rezidențiale. Mai mult decât atât, am redat comunității din Cluj o zonă importantă a orașului, parte din istoria acestuia. Dorim să le mulțumim celor care au fost implicați în proiect pentru încredere și sprijin.” a declarat Balcaen, CEO și CO-Fondator Speedwell.

Procesul a fost sprijinit în totalitate de echipa Speedwell formată din Natalia Sarpi, CFO, și Alex Bumbu, avocat.

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Turismul montan din Maramureș va fi revitalizat

Articolul următor

14 creativi din Ardeal, selectați pentru finanțare UE

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
1
Share