Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

MOL și Rompetrol vor ridica 26 de benzinării pe două autostrăzi

Societățile petroliere MOL Petroleum Products și Rompetrol Downstream au primit de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere  (CNAIR) operarea, întreținerea și amenajarea de spații de servicii pentru 13 loturi de autostradă.

CNAIR a predat concesionarilor spațiile de servicii aferente celor loturile de pe A1 și A2. Aceasta a anunțat că au fost îndeplinite condițiile aferente primei etape din cadrul contractelor de concesiune de servicii în scopul utilării, dotării, operării și întreținerii spațiilor pentru servicii aflate pe autostrăzile deschise traficului rutier pe rutele Nădlac – Sibiu, Pitești – București  (A1) și Cernavodă – Constanța  (A2).

Au fost predate către concesionării Rompetrol Downstream și MOL Petroleum Products spații de servicii în localitățile Pecica, Șagu, Giarmata, Recaș, Traian Vuia, Făget, Ilia, Orăștie, Pianu, Câlnic, Cristian, Pitești (A1), Murfatlar (A2).

Concesionarii au preluat spațiile pentru servicii la dată de începere prevăzută în contract în vederea operării, întreținerii spațiilor de servicii și execuției dotărilor minime obligatorii prevăzute în caietul de sarcini: parcare, toalete publice, stații distribuție carburant, inclusiv stații de reîncarcare a vehiculelor electrice, spații comerciale și snack-bar. Termenul până la care toate dotările minime obligatorii trebuie să fie finalizate este de 12 luni de la dată de începere.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

AFI aduce TIFF în premieră la Brașov, în perioada 23 - 25 iulie

Articolul următor

10 județe din Banat și Transilvania primesc ajutor de inundații

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share