Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Primul ansamblu rezidențial destinat seniorilor, ridicat la Apahida

Dezvoltatorul imobiliar mureșean Valea Izvoarelor Senior Living (VISL) a anunțat că va investi 6 milioane de euro în Cluj Senior Village, primul complex rezidenţial din România destinat exclusiv persoanelor de peste 55 de ani.

Complexul va fi inaugurat în 2022 și va cuprinde 64 de apartamente cu preţuri cuprinse între 41.000 şi 94.000 de euro, conform Bursa. Acesta se află în comuna Apahida, la 10 km de Cluj şi la 8 km de Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Ansamblul se va întinde pe un teren privat de 11.000 mp, amenajat sub formă de parc. VISL Târgu-Mureş este o organizaţie specializată în soluţii de viaţă destinate seniorilor, care deţine o reţea de rezidenţe destinate acestora. Grupul operează o rezidenţă pentru 120 de vârstnici în comuna Sânpaul (județul Mureş) şi a început construirea celui din Apahida.

Din 2015 de serviciile VISL, dezvoltator și furnizor de servicii în domeniu, au beneficiat 700 de seniori. Fondatorul VISL, Călin Sarchiz, a menționat că astfel de proiecte vor fi derulate de dezvoltatorul mureșean și în alte părți din România.

Total
4
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

Un oier din Brașov îi îndeamnă pe crescătorii de animale să negocieze prețul produselor lor

Articolul următor

Comisia Europeană vrea să interzică tranzacțiile anonime cu criptomonede

Citește și:
Citeste mai mult

2.9 billion people still offline

New data from ITU suggest ‘COVID connectivity boost’ – but world’s poorest being left far behind An estimated…
Zi de Zi știri ecoomice:
Total
4
Share