Abonează-te
Abonează-te

Primesti pe mail cele mai noi articole publicate

Compania de Autostrăzi: tronsonul Suplacu – Chiribiș al A3 se află în evaluare

Procesul de evaluare a ofertelor pentru tronsonul de la granița cu Ungaria al Autostrăzii Transilvania (A3) este în desfășurare, nefiind emise comunicările de rezultat, a anunțat Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Aceasta a menționat că informațiile neoficiale referitoare la anularea procedurii de atribuire a contractului proiectare și execuție pentru finalizarea Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureș – Cluj – Oradea, secțiunea 3C Suplacu de Barcău – Borș, subsecțiunea 3C1 Suplacu de Barcău – Chiribiș (km 4+200 – km 30+550) nu reflectă situația reală a procedurii, fiind extrase dintr-un document intermediar, aflat încă în analiză.

CNAIR a infirmat astfel informațiile referitoare la anularea procedurii. Ulterior finalizării procesului de evaluare și aprobării raportului procedurii, autoritatea contractantă a precizat că va emite comunicările de rezultat prin care ofertanții participanți vor fi informați cu privire rezultatul procesului de evaluare.

Proiectul Autostrăzii Transilvania (Braşov – Borş), parte din A3, a început în 2004, în baza unui contract încheiat cu compania americană Bechtel, ce trebuia executat până în 2012. A3 a fost împărțită inițial de autoritățile române în două proiecte, București – Brașov și Brașov – Cluj-Napoca – Borș, lungimea sa fiind de 584 km.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior

250 de artiști din 23 de țări vin la EC_Special by Electric Castle pentru 10 zile de sărbătoare

Articolul următor

Indienii vor să își extindă afacerile la Cluj

Citește și despre galele The Voices of Business Awards:
The Voices of Business Awards Cluj 2023
The Voices of Business Awards Alba 2023
The Voices of Business Awards Sibiu 2023
The Voices of Business Awards Brașov 2023
Citește și:
Zi de Zi știri economice:
Loading RSS Feed
Total
0
Share